Cik-anne Friend

Monday, October 31, 2011

Tahniah.....buat follower ke-50 !

Congratulation...Tahniah....Syabas !


Istimewa buat "Aen+Areal=Ryan" kerana sudi menjadi follower cik-Anne yang ke-50...(tepuk...tepuk...hihihi)


Sila emailkan address anda kepada cik-Anne secepat mungkin.



Sempena cuti sekolah nie, cik-Anne bermurah hati nak bagi hadiah.Tahniah buat "Aen+ Areal=Ryan" kerana anda telah berjaya mendapat 10 voucher diskaun ke Melaka River Cruise, Melaka. 
Bolehlah bawa family pi jalan2 Melaka lak pasni.Voucher ini akan di pos kepada anda secepat yang mungkin.Lepas nie  jangan lupa promote kat kawan2,saudara mara,jiran tetangga lak yer,mana tahu contest akan datang mereka lak yang berjaya.Hadiah menanti anda semua.Banyak lagi hadiah yang best2 menanti.


ni la voucher utk Melaka River Cruise...boleh guna bila2 masa...

Kepada yang tak berjaya mungkin contest yang ketiga akan menyusul.Jadi rajin2 lah jenguk blog cik-Anne yer.Penambahbaikan akan di buat dari semasa ke semasa.Maaf atas kekurangan dan terima kasih kepada peserta contest,terima kasih kepada mereka yang view entri pasal contest dan terima kasih kepada anda pembaca blog ini.

Thank You,Arigato,Syukran Jazilan.

Cik-Anne







3 comments:

aEn+aReaL=Ryan said...

hihi..tak sangka lak dapat hadiah TQ..
aenareal@gmail.com

Cik-Anne @ Arjuna said...

orait...check ur mail...congrats !

nadh said...

nak jugak .huhuk hehe