Cik-anne Friend

Thursday, September 26, 2013

Europe trip : Summer Holiday 2013


Helloo Uols...

Nantikan entry terbaru Cik-Anne cuti-cuti ke Europe, sementara tu enjoy dulu photos kat bawah nie.. cekidot!!



p/s : Mas n AA tengah offer sekarang nie, Uols tak bercuti ker? Uhukkk...



-Cik anne-
Ceria Selalu


10 comments:

Diana Diane Teo said...

Kecuali Stonehedge, semua tempat saya pernah pergi termasuk MU stadium and I miss them so much. Wish to visit again.

syieda said...

Dah lama dah menunggu..huhuhu

Aku Seorang Pengembara said...

Salam Cik Anne

Europe trip akak masih dalam mimpi...hehe...

Jari Manis said...

Wit..wit...Cik Anne kembali..rindu nak baca entry trip ni...wah..dah ada teaser tu...tak sabar ni

noornazuha said...

Tnggu next year cik anne..:)

Time Traveller said...

Selain Stone age and MU studium.. itu je yang belum pergi :D

Cepat2 tulis travel story tak sabar nak baca :D

Cik-Anne said...

Uols,

Cik-anne tengah gigih mengedit gambar utk entri2 ke Europe...stay tune ok...

Merah Baldu said...

salam..

xsbr nk bce.hehe...hopefully bleh dpt info n tips utk nxt trip

yayanrahman said...

wahhhhh..best gilak! tak sabar nak baca sampai last entry..

Cik-Anne said...

Merah Baldu,
Ghajin2 ler jenguk blog Cik-anne nie...you dah follow ke...hihi

Yaynrahman,
thanks...jgn lupa comment lepas baca yer...