Cik-anne Friend

Monday, January 7, 2013

Tanda kenang-kenangan..

Nak tenguk tak apa barang yang Cik-Anne beli hari tu.Sebenarnya idak lah banyak mane pun, cukup la untuk di beri pada adik beradik dan teman-teman sebagai cenderahati dari Korea.Tujuan sebenar ke sana  bukan lah nak membeli-belah pun, dah alang-alang sampai kan..Betul tak kawan-kawan??

Beli beberapa helai Tshirt buat kenangan...

First time Cik-Anne cuba BB cream, Blusher, Foundation dan lipstik brand Missha..Kat malaysia belum ada brand nie.

Sourvenir untuk kawan-kawan..

Rambang mata bila tenguk kain cotton masa pi Namdaemun Market, Semua cantik2 tau!! Akhirnya Cik-Anne terbeli la beberapa helai..

Kain sutera korea tak banyak sangat pilihan coraknya., Ini je yang Cik-Anne rasa cantik.Untuk mak dan mak mertua Cik-Anne.Yang dua lagi tu untuk Cik-Anne lah..hik3

Masa kat sane Cik-Anne suka sangat makan kuih Kkultarae nie.Hubby tak berapa nak makan, Cik-Anne je la pulun sampai habis.

Kat sane pagi-pagi Cik-Anne minum susu pisang nie.So bawa balik gak berbotol-botol..

Yang nie special gift dari Haddie and Hafis tour guide weols masa kat sane.Tqvm yer..






 -Cik-anne-
 ceria selalu








7 comments:

~Beb~ said...

cantik2nye. pengsan!

noornazuha said...

Cik anne nak tanya laaa..mcm mana nak kabur kan background cth macam gambar Mug yg kat bwh sekali tuh?guna photoshop ke or pape program lain?

Leez M. Saaid said...

wahh banyak shopping. Masa akak balik seoul hari tu....missha ada sale 50%. Beli lip gloss ajer. Byk beli kat nature republic....pun ada sale.

zila said...

Wahh..sakan cik anne shopping..hahaha. Complete smuanya..baju-bajan, makanan minuman, make up..fuhh..

Cik-Anne said...

Zuha~ nak buat bagi blur tu, kena guna DSLR dgn lense yg best...mcm lense 17-50mm...tu yang hubby bagitau...hikhikhik

Leez~ menyesal x beli lipstick Missha bebanyak..best giler...sesuwai dgn bibir Cik-anne sbb ada moisturizer...

Zila~ tu baru sikit jer...hikhikhik

eleynoor said...

salam cik anne
nak tanya berapa harga cotton korea & sutera korea yang cik anne beli...cantikla...sangat jeles

Cik-Anne said...

eleynoor,
harganya Cik-anne x berapa ingat tp yg pasti memang murah dr beli kat Mesia...syiok borong kat sini tauu...hihi