Cik-anne Friend

Wednesday, September 26, 2012

Horeee....dapat present lagi!!!!

 Salam Uols!!!!

Surprise!!!
Jumaat lepas abang posmen tinggalkan kad dalam peti surat suruh ambik kiriman kat pejabat pos.Cik-anne dapat pos laju??? dok fikir-fikir gak sape pulak yang hantar pos laju tu..rasa-rasa Cik-anne tak der pulak beli barang online atau ape2 lah..Tak kan kejutan dari hubby kot..Warghhhhh

Rupa-rupanya Cik-anne dapat present dari teman blogger yang selalu mengunjungi blog Cik-anne..Thanks syida..Beliau sangat baik hati, beruntung sape dapat 'Cikgu Syida' tu.. Walaupun kami belum pernah berjumpa tapi kami cukup mesra.Agak-agak bila lah kita leh bersua kan syida!! Inshaallah.....Shida tu kaki travel gak, banyak negara dia dah pi..kitanya kami nie sama-sama kaki jalan juga..hikhikhik
Baru-baru nie dia pi Cambodia.Jom kita intai-intai blog cikgu shida tu?? 

besar gak bungkusannya....tak sabar nak buka bungkusan tu..

*;*



*;*



*;*



*;*



*;*



*;*

tu diaaaaa.....mesti korang dah boleh teka apa isi dalamnya....

*_*



*_*



*_*



*_*



*_*



*_*


 Tadaaaaaa.........bestkan, korang jangan jelos pulakkk..hikhikhik




Alhamdulilah.....






13 comments:

zila said...

amboii boi boi...boi..heheheh.

Leez M. Saaid said...

jeless..jelesss...sebab banyak dapat souvenir drp cikgu syida.

saya pun nak jugak..hehehehe

Cik-Anne @ Arjuna said...

Hai zila!!!
pasni kita lak tukar2 surviner?? cik-anne no problem..hikhikhik
Pasni kemana pulak destinasi?

Cik-Anne @ Arjuna said...

Haloo kak leez,

Saya tak tau nak bagi akk apa?? semua negara yang saya pi akk dah sampai dulu..huhuhu
Segan pulak saya...
next kemana pulak kak??

wa said...

wah...bestttt kan...:) nasib wa pun dapat ole2 dari vietnam n cambodia baru2 ni..so takla jeless banyak...jeles sikit 2 je..hhik.hikk

syieda said...

amboi-amboi cik-anne.. dia punya souviner lagi ler banyak drp kita. malu ai tau..

Cik Leez,
bak kata Cik-anne, lepas ni nak kemana pulak??

Cik-Anne @ Arjuna said...

Hai kak wa..

Mestilah best bila dapat hadiah kan...itu tanda orang tu ingatkan kita kak...


Cik-Anne @ Arjuna said...

Halooo cikgu syieda...

Pasni mesti ramai yang nak kenal ngan cikgu..single or ??? ada orang tanya cik- anne nie? Hikhikhik

dekdaa said...

Huiiii jeles le jugak walaupun penah jejak kemboja.
tp tak penah pulak dpt adiah dari travelmate yg pos adiah dari obersi :D

zila said...

InsyaAllah next week travel 1 family ke cameron...dekat jer..hahaha

Leez M. Saaid said...


Cik Anne,,

ehhh tak lahh....anne punya trip lagi hebat dari akak. Kita punya budget2 ajer. Sydney pn tak jejak lagi ni.

Pas ni tak pasti lagi mau ke mana....tengah pening hehhe.


Cikgu syieda,

baru balik cambodia yea??
wahhh jalan sokmo....i likeeeee


Qaseeh Tolia said...

Agak macam terlebih tu pos la ke sini..

Cik-Anne @ Arjuna said...

Qaseeh TOlia
Bisa-bisa aje... No problem sis...