Cik-anne Friend

Tuesday, September 4, 2012

Cik-anne dah kembali...

Hi uols!

Tak terlewat rasaya Cik-anne nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat uols di luar sana.Macam mane raya tahun nie, best tak? Tahun nie Cik-anne beraya serba sederhana je.Tahun nie giliran beraya dengan Family Cik-anne.Kebetulan giliran kami adeq beradik beraya same, time nie la dapat jumpa ngan abang kakak yang dok jauh nun di sana.Cik-anne nie tak ade adeq, bongsu la katakan..huhuhu.

Dah lame Cik-anne tak jenguk blog nie.Lebih 4 bulan kan Cik-anne menyepikan diri.So pasni Cik-anne akan keudara seperti biasa.Entry Holiday Korea pun dah lame tergantung.Entry tu Cik-anne hold dulu la yer..Semua pic korea tu dalam simpanan  Arjuna. Inshaallah dalam masa terdekat nie Cik-anne akan update.Nak pilih dulu pic yang sesuai untuk  uols.

Oh ya! sebenarnya nak beritahu  uols, Cik-anne sebenarnya baru je balik beraya di perantauan.Cik-anne and Arjuna beraya di Aussie lebih kurang 2 minggu.Nak rasa gak kemeriahan menyambut lebaran di tempat orang.Tapi suasana di sane tak lah semeriah tempat kita.

Inshaallah kalau ada kelapangan Cik-anne akan update yer!! Pening gak nak pilih gambar..banyak bebenor nak di tengoknya, dengan kamera Nikon, Ipad, Iphone, Sony..semua tu bila kira-kira lebih 3 ribu gambar kot , sampai tak tertengok lah..hikhikhik


Tunggu next entry yer!! Bye






13 comments:

ameris said...

cik anne.. cepat letak gmbar

Chekgu Azrine said...

bestnya!!

Farikica said...

Memang dah lama betol cik anne x update blog..selalu gak dtg jengah tapi sunyi jer...

Cik-Anne @ Arjuna said...

ameris~ orait...dengan laju nya cik-anne akan update yer sis..

Cik-Anne @ Arjuna said...

Chekgu Azrine~ seronok gak..hikhikhik

Cik-Anne @ Arjuna said...

Farikica~Thanks yer sebab selalu jenguk blog cik-anne nie..Cik-anne sangat2 menghargai..

syieda said...

nak citer koya!!! nak citer koya!! ngee ngee

fini zaini said...

lma nye ko menyorok anne...baru kuar dr kepompong...huhuhu

zila said...

Alhamdulillah..muncul jugak akhirnya cik anne...hehe

Cik-Anne @ Arjuna said...

syieda~ cite koya ekk!! lambat cikit la..hihihi

Cik-Anne @ Arjuna said...

fini~ tak menyorok mane pun, hihihi

Cik-Anne @ Arjuna said...

zila~ Alhamdulilah...cik-anne dah kembali..tunggu entry yer..

NEKCIK said...

welcome home cik anne