Cik-anne Friend

Thursday, April 5, 2012

Anneonghaseyo!!

South Korea here we come!!


Tinggal beberapa jam lagi  Cik-anne and Arjuna nak menjejaki Korea.Lagipun weols dah lame tak travel.Kalau tak silap Cik-anne sekarang nie musim bunga.Musim nie yang paling menarik untuk di kunjungi.




Nanti kan update weols from Incheon yer... Kamsahamnida !


- Cik-anne -
Ceria selalu

12 comments:

ameris said...

cik anne asik berjalan jer..
nnt jgn lupa update ok....

aEn+aReaL=Ryan said...

Wah Bestnyer g Korea.. :)

fini zaini said...

oh tidakkk..jelesss.....

Asmara said...

enjoy holiday!

syAShiD said...

kak..dalam senyap2 nk g travel lagi..wah bestnya..semoga selamat smpi n balik..selamat bercuti

wa said...

wahhhh....jeles2..kenapalah time cuti sekolah tak kena masa spring ..adehh......

syieda said...

a'ah la wa. sama la. tak winter..summer. itu jer yang boleh travel.

Cikanne~ cepat-cepat balik yer.. tak sabar nak tunggu blog di update.

pea said...

skarang ni musim bunga sakura. ia akan berbunga sethn sekali jer. kalu tk salah...

NEKCIK said...

salam kenal dari Nekcik....untungnya uols nii...muda muda dah satu dunia sampai...Seronok memang kalau berjalan..terbuka mata dan minda..kekurangan dan kelebihan negara sendiri kan!!!Nekcik dah 50 baru dapat tengok negeri orang...syukur alhamdulilah...dapat melihat pelbagai ciptaan Allah...Subhanallah

Papa-NtiQ said...

eh eh seronok nye dia gi korea...anak saya teringin sangat nak gi sana

Cik-Anne dah follow saya dulu tapi heran tak de dalam bloglist..memang problem kat blogspot nih org lain pun kena sama gak

Rozita said...

Salam kenal...

Bestnya tengok banyak tempat cik anne dah pergi. Akak terus follow U..

Ehh..cik anne, akak nak ke korea 2 mei ni. Sempat tak baca entri cik anne pasal korea nih sebelum pergi?

Cik-Anne @ Arjuna said...

Hai uall,

Tak sempat nak balas comment kalian.
Pada yang sudi jenguk cik-anne travel blog nie jutaan terima kasih yer..Sayang uoll!!

Inshaallah cik-anne akak cuba sedaya upaya untuk update entry korea nie secepat yang mungkin yer!!