Cik-anne Friend

Friday, April 15, 2011

Hadiah Misteri Untuk Follower ke-10.....


SESIAPA YANG MENJADI FOLLOWER CIK-ANNE.BLOGSPOT.COM YANG KE 10


Cik-anne tengah bermurah Hati nak memberi hadiah....ishhhh.......TAK CAYA, tak baik tau.Ya betul-betul kejadian bukan main2 atau cubaan,tak baik tipu kan.Nak tahu apa hadiah misteri tu.....scrollllll ke bawah....
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
scrolll lagi
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
cukup lah tu cik-anne

tara.......................................................................................tara

DUA TIKET KE ANIMAL WORLD SAFARI,A'FAMOSA RESORT MELAKA



Uols tak caya lagi...oklah cik-anne  buktikan....

2 tiket ke Animal World Safari...Expire date 30/06/2011


So follower yang bertuah (follower ke 10) akan memenangi 2 tiket di atas.Jangan berlengah lagi...cepat..cepat..cepat..
Pada pembaca2 setia blog cik-anne yang belum lagi menjadi follower cik-anne cepat-cepat lah menjadi follower ok....


 Cik-anne akan umumkan nama pemenang secepat mungkin.



~Cik-anne~
 ceria selalu

3 comments:

Arjuna @ Cik-Anne said...

follow jangan tak follow....hihihihihihihi

AJ.Edrez said...

Alamak..dah terlepas peluang lah ni.
Kalau tak, dapat pegi Animal World free.
Huhu...

Arjuna @ Cik-Anne said...

hehehehe......
none mane tahu rzeki none....tungguuu