Cik-anne Friend

Tuesday, June 15, 2010

Part 1 - Sydney

Australia Tour 2010
Sydney Opera House


Tahun nie,mr hubby decide nak celebrate Anniversary at oversea. Tak tau nak pi holiday kat negara mana sambil celebrate our wedding anniversary.


Terbang bersama Virgin blue airlines


kat Sydney airport


After 2 months planning, weols pilih Australia becoz of nice weather, nak merasa jenjalan kat negara omputih plak.


Sydney Harbour Bridge...memang menarik di waktu malam

Tempat tumpuan utama mesti la Sydney Opera House yg terkenal seluruh dunia nie. So weols pun tanpa buang masa, jejak je kaki kat sini terus snap pics dengan Nikon DSLR D80 yg banyak berjasa tu dan di bantu oleh Sony TX-5 ( digicam water-proof paling nipis didunia :)) ). Dah macam photographer la plak. Mr hubby jadi photographer, me akan jadi model utk gambar2 kat Aussie nie.


Circular Quay ...cantik kan!

Weather masa tu nak masuk winter...so dalam 15 to 9 deg C la. Sejuk la jugak hehehe...
Memang best jenjalan, tak berpeluh.


Oklah...kita bersambung lagi.


Ceria selalu !
Cik-Anne





1 comment:

WawaYuni said...

tumpang tanya,
cik anne terbang dr mna dgn flight virgin australia tu?