Cik-anne Friend

Thursday, April 4, 2013

Mane menghilangnya Cik-Anne...

Salam....

Hari nie Cik-Anne hanya menyinggah jer, mesti ada yang tertanya tanya kemana kah hilangkan nya Cik-Anne agaknya???..Maaflah dah sebulan Cik-Anne berada di kampung Cik-Anne di Melaka. Hari nie curi-curi masa nak update.Untuk pengetahuan uols , Cik-Anne balik kampung untuk menjaga mak Cik-Anne yang di serang angin ahmar sebelah badan secara tiba-tiba.Di sebabkan Cik-Anne nie anak bongsu dan yang paling rapat dengan mak , tak sampai hati pulak menjenguk mak seminggu dua je kan.Alhamdulilah nasib baik Hubby Cik-Anne membenarkan Cik-Anne menjaga mak di kampung. Hubby pun tiap-tiap minggu balik.Macam dekat je Miri - Melaka.Tapi tak kisah la , janji Hubby balik...Hihihi

Inshaallah raya tahun nie , dapat la Cik-Anne beraya kat rumah baru yang terletak di Seremban.Ini rumah kedua weols.Sekarang nie dalam proses renovate.Agak sibuk la sikit , macam-macam nak di buatnya..Entry-entry holiday Cik-Anne (Sydney, Melbourne, Hong Kong, Macau, Sabah dan lain-lain) terpaksa lah di tangguhkan dulu yer.


Oklah ada masa Cik-Anne sambung lagi..




-Cik anne-
 ceria selalu






8 comments:

~Beb~ said...

Amboi syiok. Sban kt mne tu?

Cik-Anne said...

Beb
Nanti kita leh la geng kan...hihihi

noornazuha said...

Semoga mak cik anne sehat cepat yerrr...tertunggu jugak entry baru tuh..:)..tqvm lagi sekali gift yang cik anne post hari tuh..ye...

zila said...

Patut la lama xdgr cter cik anne..haish. Saya doakan mak cik anne cepat sihat. Saya nak gi visit site kat seremban..boleh la jumpa cik anne pas ni..hehehe

NEKCIK said...

Semuga emak cik anne pulih segera....jauhlah pulak

Kalamhati said...

patut la lama senyap..huhu akak doakan mak cik anne cepat pulih dan diberi kekuatan oleh Allah

jarimanis said...

No wonder lah sunyi jek, semoga ibu cepat sembuh yer amin nanti leh update travel yg tertunggak tu :-)

Cik-Anne said...

Thanks semua, doakan Mak Cik-Anne cepat sembuh...amin.