Cik-anne Friend

Tuesday, September 6, 2011

Mood raya lagi.....:)



Hello to all blogger!!!!


Assalamualaikum semua..mesti korang rindu Cik-anne kan?? hehehe...sorilah raya ni bizi sikit layan tetamu...heheheh...Best tak korang beraya??Cik-anne?? heheheh..jadi pelayan je..hahahaha


Raya pertama of courselah pegi solat dulukan..lepas tu bersalam-salaman dengan mak abah..Kali nie cik- anne beraya di kampung Mr Hubby di taiping, Perak.

Menu special raya tahun ni..mee kari and mee sup...hehehe..dan yang paling special makan burung puyuh goreng yang abah mertua ku bela and sup tulang harimau menangis (abah mertua cik-anne yang cakap tulang tu nama nya harimau menangis)..fuhh bertambah 3 kali..lepas tu makan laksa kat rumah paksu..heheheh..memang raya pertama tu makan jer kerja cik-anne..tapi yang paling best bila berkumpul dengan sepupu sepapat semua..haha


Raya ke 2 cik-anne kat rumah aje..Melayan saudara mara sebelah abah datang beraya.Dari pagi hingga ke malam orang tak putus-putus.Raya ke 3 kami ade jemputan Hari Keluarga Tok Nek di Batu Kurau.


Raya pertama...

Raya ke 3 cik-anne ke rumah terbuka keluarga Tok Nek di Batu kurau....

Tok Nek ngan Tok Wan sebelah abah....

Salasilah keluarga Tok Wan sebelah abah....

Di mulakan dengan Tahlil dan doa...

Ceramah agama bertajuk "Yang tua di hormati, yang muda di sayangi"....

selesai jer ceramah agama, kami semua beramai-ramai berselawat ke atas Nabi s.a.w...

Ade gak cabutan no bertuah....

Yang baju hijau tu abah mertua cik-anne...

bersama sepupu-sepupu....

Last sesi bergambar beramai-ramai...


Thanks pada yang ucap raya pada cik-anne ...sayang korang semua..



SMILE ALWAYS!!!!











2 comments:

Ayien Azreen said...

selamat ari raya cik-anne... sonok ke raya? bile nak buat open house

Cik-Anne @ Arjuna said...

selamat hari raya untuk awak juga..:)
tentulah seronok!! hihihihi
takyah tunggu open house, mehlah datang umah kita yang tak seberapa nie...