Cik-anne Friend

Tuesday, July 5, 2011

Hari yang membahagiakan....

Lari tajuk sikit yer teman-teman semua...Entry nie Cik-anne nak story sikit la tentang perasaan gembira yang tak terhingga Cik-anne pada Mr Hubby yang paling loving toooo. Over pulokkkk.ngeh3

My Birthday !!!!!!!!!!!!!!

4 Julai....It's My Birthday...Heeee...My Happy Day!!!!!! Rasanya, tahun nie sangat-sangat istimewa.....ce teka..ce teka..

Tapi yang tak bestnya beloved hubby tak dapat nak celebrate birthday Cik-anne tahun nie....Tapi tak pelah....Cik-anne tahu dia tak kan lupa, and Cik-anne tak sedih pun, sebab ada lagi yang besttt.....

Terharu sangat bila dapat banyak sangat hadiah dari  Mr Hubby dan kejutan!!!!!!!!!

Cik anne dapat ape????
^

^

^

^

^

^

^

^
Cik-anne mendapat satu kejutan awal present nie sebelum Mr Hubby keluar atas urusan kerja.....^_^ 

Opsss....apa yang ada dalam paper bag tu...!!!


^


^


^


^


^


^

Jeng..jeng..jeng..
Pandai gak Mr Hubby pilih....I like....

Sebenarnya Handbag adalah salah satu wishlist Cik-anne.Akhirnya tertunai gak untuk mendapat hadiah nie...Sukanyeeee

Bertambah lagi koleksi Cik-anne.....Sebenarnya cik-anne nie dah lama jadi membership Bonia, so dapat la kumpul point and discount....Kalau uols nak guna member card beritahu lah yer!!!!

Inilah Ghupa Member Card Bonia....Nama dan No keahlian Cik-anne dah padamkan....Atas sebab yang munasabah...hihihihihi

 Handbag nie yang paling Cik-anne suka pakai...selesa sangat..

Handbag nie jarang Cik-anne pakai....^_^

Sayang pulak nak buang paper beg nie...Cik-anne simpan jer dalam stor...

Nak celit sikit la...Handbag dan Wallet kulit nie Mr Hubby hadiah waktu weols pi holiday ke Aussie tahun lepas....Sempena Hari Ulangtahun Perkahwinan weols.Belum pernah pakai lagi...Sayang pulokkk nak pakai....


 Genuine Leather Wallet....

Wallet Bluebird nie pun beli waktu pi Aussie...

Coin purse yang Cik-anne paling suka...Beli kat Aussie gak...

Nie Cik-anne nak selit juga.....hahahahah.....Hadiah sempena Hari Ulangtahun perkahwinan Cik-anne pada tahun nie pada bulan  Mei hari tu....Weols sambut kat Ho Chi Minh....Mr Hubby suruh pilih yang mane suker....Cik-anne pun apa lagi pilih lah sampai 3 pasang...hihihihihi...
Alhamdulilah..... (p/s Abang, i lap u lah !!!! :-)

Bertambah lagi cermin mata Cik-anne nie....Almaklum lah rabun la kata kan...hihhihihi
Sun glasses tu semua ada power tau!! so tak boleh la nak pinjam....hahahaha

Aikkkkk.....mesti uols pelik kan nape lah tetiberrrrr jer Cik-anne tepek gambar pasport  nie....Jangan terkejuttt tau!!!!!!!
Sebenarnya ada lagi hadiah yang Cik-anne dapat....Uols nak tahu ker....Uols rasa-rasa kalau Cik-anne dah tepek gambar pasport tu jawabnye!!!!. Cik anne nak pi holiday lah...Tapi kemana agaknya...

Cik-anne happy sangat sebab beloved hubby bagi birthday present yang paling best sekali...
Ada hadiah yang paling best yang Mr Hubby dah plan untuk Cik-anne.

^;^

^;^

^;^

^;^

^;^

^;^

^;^

^;^



Yahoooo.......
Dua minggu lagi Cik-anne akan berangkat ke Europe.....

BONJOUR


Hehehe......Thanx Abang coz suka buat kejutan untuk ayang...cayang abang tau.....
Muahhhhhhh!!!!!!!



I' M VERY HAPPY!!!!!!!!!!!


* Yang baik kita sampai-sampaikan, bukan tujuan untuk menunjuk-nunjuk yer! Hanya untuk berkongsi dengan kalian semua.





13 comments:

Sueriani Ali said...

HB.. wah lumayan tul hadiah ana ni.. apapapun semoga bahagia ke akhir hayat ye..

Arjuna @ Cik-Anne said...

Macih kak su....Alhamdulilah....
Rezeki darinya, bersyukur sangat-sangat di atas kurniaan yang di beri.

syAShiD said...

wah kak ana...patutlah hepi bebenor...dpt bonia..;)...kikiki

Ayien Azreen said...

ade bau jeles di sini... syoh syoh syoh...
best nye awakkk... huhuhu

mybittersweetdiaries.blogspot.com said...

what?? europe? dem!!! Cayalah ana..Syok tuu :D

Arjuna @ Cik-Anne said...

Syasid~ Happy sebab ade orang nak belanja pi Europe...Eiffel tower dah melambai-lambai...lalalalalala

Arjuna @ Cik-Anne said...

Ayien~ Awak tu pun apa kurangnya, selalu pi holiday gak kan!!! hihihihi

Arjuna @ Cik-Anne said...

Mybittersweet~ Hehehehehe...nanti aku ambik gambar banyak2 yer..ko nak pesan apa....

anne said...

happy belated birthday cik-anne!!! wah, sonok pi europe... nanti ambik gmbr byk2 ye..

puanbungatulip said...

wah...cun nya hadiah tu... tahniah...

Cik-Anne & Arjuna said...
This comment has been removed by the author.
Cik-Anne @ Arjuna said...

Anne~ Tq...Tq...Tq...
Sudah pasti....

Cik-Anne @ Arjuna said...

Puan bunga tulip~ Macih....